Nocions de tecnologia (fase 4)

A mode de conclusió, haver participat en el present projecte ens ha conscienciat de la ingent potencialitat que té internet per a la construcció de projectes comuns. Poc avesats/des a l’edició cibernètica, hem perdut la por, mitjançant la pràctica i aprenentatge de les eines bàsiques i no tant bàsiques. Unes les coneixíem vagament, d’altres les hem descobert de nou. Hem estat bastant pràctics/ques i no ens hem complicat gaire la vida, potser una mica de manera rudimentària, però aconseguint els objectius bàsics. Ens quedarà alguna pregunta per resoldre, algun punt a millorar… però tenim el que volíem, i esperem participar en projectes semblants en el futur i enriquir-nos amb ells. Les diferents eines que hem emprat (les marcades/suggerides des de la consultoria), entenem que són les bàsiques per realitzar un projecte de la manera més fàcil i “seriosa”, tot i que ens hauria agradat no haver de necessitar connectar-nos a certs llocs web d’àmbit privat que es lucren amb la nostra voluntat d’aprovar una assignatura en una universitat pública. Però descobrir l’eina i el seu poder, en aquest cas, ha estat interessant per part  nostra! Gràcies de nou!

Aquesta entrada s'ha publicat en Evolució del projecte i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Nocions de tecnologia (fase 4)

  1. loriuebre ha dit:

    Realment, la frase no pot ser més encertada: “la ingent potencialitat” d’Internet. Gràcies a l’assignatura, hem après no ha veure blogs, llegir-los o pensar com es fa això. A partir d’ara, això ja no ho podrem dir, ara ja sabem fer blogs, coneixem de l’existència de la Wiki i pengem enllaços al Delicious. Vertaderament, hem evolucionat.

Deixa un comentari